مراسم گرامیداشت یکصد و بیست و سومین سال زادروز زنده یاد استاد محسن مقدم برگزار شد

۱۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۳ کد : ۳۸۲۹۵ اخبار رخدادهای مهم
تعداد بازدید:۱۹۲
مراسم گرامیداشت یکصد و بیست و سومین سال زادروز زنده یاد استاد محسن مقدم، روز شنبه یازدهم آذر ماه در خانه موزه مقدم برگزار شد.
مراسم گرامیداشت یکصد و بیست و سومین سال زادروز زنده یاد استاد محسن مقدم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره موزه‌ها و فضاهای فرهنگی دانشگاه تهران؛ مراسم یاد بود یکصد و بیست و سومین سال زادروز زنده یاد استاد محسن مقدم (واقف خانه موزه مقدم) با حضور دکتر مجید سلیمانی ساسانی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر اعظم آهنگر معاون اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر مجید منتظر ظهوری رئیس اداره موزه‌ها و فضاهای فرهنگی دانشگاه تهران، سیدعلیرضا کیا مدیر موزه هنرهای ملی، جمعی از اساتید دانشگاه تهران، فرهیختگان و علاقه‌مندان در روز شنبه یازدهم آذرماه ۱۴۰۲ در مکان خانه موزه مقدم برگزار شد.

دکتر مجید سلیمانی ساسانی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در حاشیه مراسم یاد بود یکصد و بیست و سومین سال زادروز زنده یاد استاد محسن مقدم اظهار کرد: حفظ میراث و مفاخر فرهنگی ایران مانند خانه موزه مقدم، نشان از نگاه بلندمدت دانشگاه تهران و نظام جمهوری اسلامی به «ایران» دارد.

وی با اشاره به اینکه میراث مادی و معنوی استاد محسن مقدم به عنوان استاد دانشگاه تهران برای هر دانشجو و استادی الهام‌بخش است، افزود: طراحی نشان دانشگاه تهران و لباس رسمی، یکی از ماندگارترین میراث استاد مقدم برای ما است. به عنوان یک دانشجوی قدیمی و معلم اکنون دانشگاه تهران، این نشان، همیشه برای من خاطره‌انگیز است. الهام این نشان از تاریخ ایران و فرهنگ غنی این سرزمین و بال‌های دانش رو به آسمان، به خوبی اهداف نهاد علم را برای پیشرفت و تعالی ایران عزیز آشکار می‌سازد.

عضو هیئت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران اضافه کرد: دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران، همواره سعی داشته است با حفظ میراث مادی و معنوی ایران، دانشجویان را متوجه هویت و فرهنگ غنی خود کند و احیا و حفظ میراثی مانند خانه موزه مقدم و باغ موزه نگارستان نیز در همین راستا بوده است.

وی در پایان ضمن تاکید بر احیا دیگر میراث دانشگاه تهران، گفت: هویت‌بخشی به نسل جدید دانشجویان، برعهده نظام فرهنگی نهاد علم است و ما وظیفه داریم هر میراثی را که موجب تقویت روحیه خودباوری و حب وطن و تقویت ایمان به حضرت حق می‌شود را حفظ و احیا کنیم و گسترش دهیم. نظام فرهنگی و دینی ما نیز طرحی از انسان و غایات و اهدافش دارد که اهتمام به تاریخ و فهم گذشته انسان ایرانی را طلب می‌کند. بدون فهم گذشته تاریخی‌مان، موقعیت اکنون‌ ما در جهان درک نمی‌شود.

 

انتهای خبر/


لینک دانلود فایل

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.